No niin, jospa sitä sitten välillä taas kirjoittelisi meidän kuulumisia treeni yms. rintamalla.

Viime viikonloppuna (31.8. - 2.9.) olin Roopen kanssa corgien tokoleirillä, jossa ratkottiin myös lauantaina corgien tokomestaruus. Oli mukava nähdä niin monta corgia parin väärän rotuisen kera kisaamassa. Roope saavutti avoimessa luokassa kelvollisen kakkostulokset pisteillä 146,5 kera luokkavoiton. Rohmelosta kruunattiin myös vuoden 2007 corgien tokomestari. :)

Leirillä saimme loistavia vinkkejä paikallamakuun treenaamiseen. Häiriötreenejä pitäisi olla enemmän monenlaisilla häiriöillä. Myös metallinoutoa varten tuli hyviä ajatuksia. Sitä pitäisi itse vain jaksaa treenata niin kyllä se sen oppisi. Ohjaaja tarvitsee siis inspiraatiota tässä asiassa ja paljon. :) Olimme myös ruutua opetettaessa testikoirakkona ja näytin sitte, miten ruutua EI saa opettaa. No tulipahan se selville jo nyt, ettei vasta sitten, kun liikettä olisi tahkottu monia kertoja. Virheistä oppii. ;)

Maanantaina (3.9.) oli Roopen agitreenit. Ne menivät ihan kivasti. Ohjaajalla on edelleen hankaluuksia ajoittaa valssit oikeisiin kohtiin. Koskakohan sitä oikein oppisi? Kepit menee normaalilta puolelta jo tosi hienosti, mutta sillä "väärällä" puolella onkin sitten enemmän tekemistä. Huoh.

Eilen oli Helmusen agitreenit. Meillä oli uusi kouluttaja, joka teki aika simppelin radan. Treenien alussa ollut kova sade pehmensi kentän melko liukkaaksi. Meillä on Helmin kanssa ongelmana se, että se vahtaa mun kättä koko ajan. Sille on aina annettu palkka kädestä ja se sitä sieltä myös odottaa. Aina, kun mun liikkeeni pysähtyy, se luulee, että palkka tulee. Luulen, että lelun käyttäminen toimisi tässä hyvin.