Olin Roopen (Imago's Eager Beaver) kanssa tänään kokeilemassa viimeistä 1-tulosta avoimestaluokasta. Kisa oli maneesissa, joka näkyy joissain tuloksissa. Tuomarina oli arvovaltainen Hannele Pörsti. Pisteet ja kommentit alla. Wink

Paikalla makaaminen 9 (vinkui jonkun verran)
Seuraaminen 6 (aivan karseeta -> selitys: paska vei Roopesta terävimmän terän. Rolling Eyes )
Maahanmeno 10
Luoksetulo 10 (täydellinen pysäytys ilman minkäänlaista ennakointia)
Seisominen 7 (pysähtyi hienosti, mutta jostain syystä kääntyi mun perään, kun kävelin sen taakse. Tätä ei ole tehnyt pitkään aikaan.)
Nouto 7 (lähti hienosti kapulalle, mutta palautuksen sijaan Roope päätti hauskuuttaa yleisöä leikkimällä palikalla. Ohjaaja näytti tältä ->
Surprised .)
Kaukot 10 Cool
Estehyppy 9
Kokonaisvaikutus 8

Yhteispisteet 173 1-tulos ja hienosti 4. sija. Tällä tuloksella Roope hienosti saavutti itselleen TK2-koularin.

Tuo nouto mua harmittaa kamalasti, kun lamaannuin niin pahasti, etten tajunnut antaa kakkoskäskyä aikaisemmin. No, tärkeintä on, että saatiin se kauan kaivattu viimeinen ykköstulos. Monet katsojat totesivat, että Roopea oli kiva katsoa, kun jätkällä oli niin kivaa ja sillä oli tekemisen meininkiä. Noh, onhan sillä. Niin!

--------------------------------------------

Tänään julkistettiin myös vuoden tokocorgit ja yllätyksekseni huomasin Roopen olevan 2. sijalla Piitu-the-tehocardin jälkeen. Viime vuosi oli meille siis ihan mukava, kun miettii, että loppu vuodesta tuli kaksi 1-tulosta avoimestaluokasta kasaan, ja syyskuun alussa Roope pokkasi itselleen vuoden 2007 tokomestarin tittelin Suomen Welsh Corgi Seuran tokomestaruuskisassa. Helmi oli Vuoden tokotulokas-kisassa hienosti 5. sijalla. Jospa tänä vuonna saataisiin Helmuselle ne alokasluokan 1-tulokset kasaan.

Nyt ei muuta kuin harjoittelemaan Roopen kanssa voivoin liikkeitä. Ehkäpä ensimmäisestä kisasta tulisi vaikka se ensimmäinen 1-tulos. ;) Suuresti kyllä epäilen, mutta ei meistä koskaan tiedä.