Maanantaina oli taas agitreenit. Odotin innolla treenejä, vaikka tiesin niiden olevan viimeiset ennen kesätaukoa. Sade lakkasi juuri sopivasti ennen treenien alkua.
Treenit meni molemmilla todella hienosti. Onneksi nyt ymmärsin aloittaa treenit Roopella, koska Helmin kanssa ei tarvitse (vielä) juosta niin paljoa. Ovat nuo molemmat vaan niin hiton hyviä. Vielä kun ohjaaja osaisi hallita hermonsa kisoissa. Roope vetää kepit todella hienosti; hakee kun olen joko oikealla tai väärällä puolella. Helmi meno on tasaisen varmaa. Tytsy ei irtoa vielä yhtä hyvin kuin Roope, mutta eiköhän sekin treenaamalla saada hyvin irtoavaksi koiraksi. Eipä tässä kai muuta voi kuin katsella kisakalenteria. Ei se ramppikuume muuten hellitä. :)

Tokosta sen verran, että en ole nyt ottanut tunnaria Roopen kanssa, kun vettä on tullut taivaalta litrakaupalla. Huomenna voisi ottaa jahka pääsen Janakkalasta kotiin. Menen Hennin kanssa katsomaan Roopen ja Ainon 12 pentua. Kakarat ovat jo luovutusikäisiä. Niin se aika vaan menee.

Maanantain agitreeneissä vuoroa odotellessa otin Roopen kanssa seuraamista sekä käännöksiä ja sivuaskeleita. Jätkällä oli keskittyminen hieman hakusessa, kun vieressä oli ah niin ihanat agiesteet. Käytin naksutinta käännöksissä ja sivuaskeleissa. Näissä se toimii todella hyvin, kun pystyy palkkaamaan helposti oikeassa kohdassa. Seuraamisessa palkkana oli lelu. Mikä siinä onkin, että seuraaminen menee treeneissä täydellisesti, mutta kisatilanteessa se ei luonnistu sitten mitenkään.