Päätimme pitää pienet extempore-treenit kookiporukalla sekä yhdellä  pitkäkoipisella vahvistuksella.

Aloitimme paikallamakuulla. Roope meni maahan vasta kolmannella käskyllä. Tämän käskyn äänensävyyn pitää kiinnittää enemmän huomiota. Itse paikallamakuun Roope oli tosi rauhallisesti.

Toisella kerralla Roope oli aluksi hieman vinkunut, mutta lopettanut todella nopeasti. Paikallaolo oli muuten rauhallinen. Yli kolmen minuutin aika menee tosi kivasti. Alkaa tuntumaan aika hyvältä tämän paikallaolon suhteen. Kunhan ohjaaja saisi sen rentouden siihen suoritukseen...

Paikallaolon jälkeen jokainen teki omia juttujaan. Otin Roopen kanssa hyppyä pitkästä aikaa. Kun ajoin sovitulle paikalle, päätin ottaa käyttöön jo alokas luokassa käyttämäni 'Mene' -käskyn. En osaa sanoa, miksi vaihdoin avoimen luokan hyppyyn 'Hyppy' -käskyn, koska se ei toiminut toivotulla tavalla. Nyt käskytin taas tuolla 'Mene' -käskyllä ja yllätys yllätys hyppy meni hienosti samoin kuin istuminen esteen takana. Tässä taas huomattiin, että ohjaajan pään pitäisi pysyä coolina paremmin. :)

Otin myös liikkeestä maahanmenoa. Meni se nyt paremmin kuin aikaisemmin. Palkkasin pelkästä maahanmenosta. Myös tässä ohjaajan pitää kiinnittää huomiota paljon enemmän äänen käyttöön ja siihen, millä painolla käskyn sanoo.

Luoksetulossa Roope myös pysähtyi hieman käsimerkin jälkeen. Tätä täytyy treenata, jotta saataisiin pysähdys tapahtumaan heti.

Enää muutama viikko rotumestiksiin. Onhan tässä vielä aikaa saada meidän toko näyttämään taas tokolta. :)