Pitkään aikaan en ole meidän treeneistä mitään kirjoittanut. Tuntuu, että välillä tapahtuu kehitystä ja välillä mennään perse edellä puuhun. Kun itse muistaisin vain olla rauhassa turhaa stressaamatta. Ensin hieman eilisistä treeneistä.

--------------------------------------------------------------------------------------------

2.6. "kisamaiset" treenit

Otin eilen kaikki liikkeet mahdollisimman kisamaisesti kisojen järjestyksessä. Paikallaolo oli n. 30 sekuntia, mutta pysyi hienosti. Seuraamisessa Rauli oli liikkurina hoitaen homman aika hyvin. Pitkä kaavio, jossa hidasta ja normaalia käyntiä sekä juoksuosuus. Roopella pysyi kontakti hienosti. Pientä erkanemista oli, mutta hienosti se haki oikean paikan, kun huomautin. Paikalla kääntymiset meni aivan nappiin.

Liikkeestä istuminen oli täysi kymppi. Metallinouto oli hieno, pikkaisen leikki kapulalla, mutta toi sen hienosti. Pikkaisen jännittää, että miten se tekee sen kokeessa, kun siellä ei ole teipattua kapulaa. Noh, tässä nyt mennään kuitenkin katsomaan meidän tasoa ja niitä liikkeitä, mitä pitää treenata lisää.

Luoksetulossa olikin sitten pikkaisia ongelmia pysäytyksen kanssa. Otin sitä lopulta niin, että jätin sen makaamaan, kutsuin ja pysäytin pallon kanssa. Parit tosi hienot nappi pysähdykset, joista palkkana pallo. Lopuksi otin liikkeen kokonaisena. Pysäytys oli hieno ja maahanmeno täydellinen. Eiköhän se tästä. :)

Mutta se ruutu. Huoh. Roope aina välillä löytää sen ja välillä ei. Taisimme eilen keksiä Raulin kanssa tähän syyn. Kun joku "vie" lelun ruutuun, jätkä ryntää satasta keskelle ruutua ja pysähtyy käskystä, mutta jos kokeilen ilman palkkaa niin se ei löydä sitä millään. Mulla alkoi mennä hermo, kun se ei vaan tajunnut. Täytyy huomenna ottaa ruutua takapihalla ihan yksinkertaistettuna. Haluaisin, että se toimisi Oulussa, mutta mikään ei ole niin varma kuin epävarma.

---------------------------------------------------------------------

3.6. tokottelua takapihalla

Päätin tänään illalla ottaa takapihalla hyppynoutoa, tunnaria ja kakeja. Hyppynouto oli täydellinen. Nyt ohjaajakin muisti ne kaikki kolme käskyä juuri oikein ja kapula tuotiin esteen yli lennokkaasti ilman sen suurempia mutinoita. Tunnaria kokeilin alustalla, jossa oli kiinni kolme väärää ja oikea hajustettu oli irti. Kyllä tolla jotain haisua näyttää olevan kapuloiden haistelusta. Se pikkaisen yritti kuitenkin ottaa ekaa vastaantullutta, mutta haisteli sitten oikeaa. Otettiin pari toista näin. Lopuksi Rauli päätti ottaa toisen irtokapulan, joka ei ollut hajustettu. Roope meni hienosti kapuloiden luo ja naisteli ja otti sen OIKEAN palikan, vaikka oli se yksi hämypalikka siellä. Oi sitä riemua. :) Lopuksi otin kakeja takapalkalla. Palkkana oli pallo, jonka heitin Roopen selän taakse. Vaihdot olivat melko hyvät, kun palkka oli takana. Tätä on pakko ottaa seuraavilla treenikerroilla myös.